top of page
Yazarın fotoğrafıAyça Beyazsac

Crossfade, 13 Yıl Sonra Sahnelere Geri Dönüyor: 2025'te İki Büyük Festivalde!

Güncelleme tarihi: 3 gün önce

Crossfade, on yılı aşkın bir süreden sonra Sonic Temple ve Inkcarceration 2025'te sahne alacak. Crossfade, vokalist ve gitarist Ed Sloan, basçı ve vokalist Mitch James, gitarist ve klavyeci Les Hall ile geri dönüyor!



Bu heyecan verici haber, hem festivaller tarafından hem de Rock Feed'in hazırladığı kapsamlı bir belgesel aracılığıyla duyuruldu. Belgeseli aşağıdan izleyebilirsiniz.


"Yeni bir albümümüz yok. Bir plak şirketimiz yok. Belki gelecekte olabilir ama şu anda isteyip istemediğimizden emin değilim." dedi. Sloan: "Fakat bu teklifi kabul etmenin doğru olduğunu biliyorum, görünen o ki insanlar hâlâ rock müzikle ve Crossfade ile ilgileniyor, bu da tek başına harika bir his. Bu konserlerde çalmak ve ne olacağını görmek, denemeye değer."


Crossfade Kimdir?

Crossfade, Columbia, SC'den çıkma bir alternatif rock grubudur. Grup, 2004'te kendi adını taşıyan albümleriyle çıkış yaptı, ardından 2006'da Falling Away ve 2011'de We All Bleed albümlerini yayımladı. 2012'de davulcu Mark Castillo'nun gruptan ayrılmasından sonra sessizliğe büründüler. On yılı aşkın bu sessizliğe rağmen, Crossfade hiçbir zaman resmen dağılma ya da ara verme kararı açıklamadı.

Crossfade, 2025 yılı Mayıs ayında Sonic Temple'da ve Temmuz ayında Inkcarceration'da sahne alacak. Bu geri dönüş hakkında Sonic Temple: "13 yıl sonra ilk performansları için bir araya gelen Crossfade'i tarihi rock ve metal kadromuza eklemekten gurur duyuyoruz! "Uzun bir süre ortalarda olmamalarına rağmen Crossfade'in müziği güçlü kalmaya devam etti ve dinleyici kitlesi dünya çapında büyümeye devam etti. Yıllardır rock hayranları bu birleşmenin gerçekleşmesini istiyordu. 2025'te bunu gerçekleştirdikleri için gruba minnettarız!"

Post-grunge rockçıları, 2000'lerin başında sahneye çıktılar ve ilk single'ları Cold ile unutulmaz bir etki yarattılar. Ardından gelen Colors ve So Far Away gibi hitleri, rock dünyasında yerlerini sağlamlaştırdı ve farklı radyo formatlarında büyük başarı kazandılar.



0 yorum

Comments


bottom of page