top of page
  • Yazarın fotoğrafıdenizkivilcim636

Eddie Van Halen ve Alex Van Halen'ın Beraber Yazdıkları Son Şarkı Geliyor!

Van Halen davulcusu Alex Van Halen'ın yakın zamanda çıkaracağı anı kitabı "Brothers" sesli kitap formatıyla da yakın zamanda bekleyenlerine kavuşacak. Sesli kitap Alex'in, kardeşi Eddie Van Halen ile yazdığı son şarkıyı da içeriyor. Alex hayat hikayesini seslendirirken, 'Unfinished' adlı yayınlanmamış parça arkada çalacak.

Brothers, 22 Ekim'de HarperCollins aracılığıyla çıkacak. Alex, sesli kitabı Eddie'ye bir "sevgi mektubu" olarak tanımlanıyor.


"Bu kardeşime olan saygımdır; veda etme şeklimdir. Ed, seni seviyorum ve özlüyorum. Seni tekrar gördüğümde kıçını tekmeleyeceğim!"


384 sayfalık kitap, çocukluktan Eddie'nin 2020'deki vefatına kadar olan hayatlarını kapsıyor.


Alex, kardeşi hakkında: "İlk günden itibaren onunla birlikteydim. Bu ülkeye gelme ve buraya nasıl uyum sağlayacağımızı bulma deneyimini paylaştık. Bir plakçaları, 800 metrekarelik bir evi, bir anneyi, babayı ve iş ahlakını paylaştık." diyor.


"Daha sonra bir tur otobüsünün arkasını, alkolizmi, ünlü olma deneyimini, baba ve amca olmayı ve bu hayatta başka hiçbir şeye harcadığımdan daha fazla saati stüdyoda geçirme deneyimini paylaştık. Çoğu insanın ancak bir ömür boyu başarmayı umabileceği bir anlayıştır." diye ekledi.


Eddie'nin ölümünden beri Alex hiç gün yüzüne çıkmadı. Alex yalnızca kardeşinin ölümünün üzerine sosyal medyada bir paylaşım yapmıştı. Paylaşımının açıklamasına: "Hey, Ed. Seni seviyorum. Diğer tarafta görüşürüz. Kardeşin Al." yazdı davulcu. O zamandan beri herhangi bir röportaj yapmadı veya konser vermedi.

0 yorum

Comments


bottom of page