top of page
Ekin Kılınç

Ice Nine Kills Davulcusu Patrick Galante Grup ile Yollarını Ayırdı


Patrick Galante, "Ice Nine Kills grubundan ayrılma kararı aldım," açıklamasında bulundu, ancak "Bu, müzikten ayrılmam değil" diyerek devam etti.


A Work Of Art”ın ardından, Ice Nine Kills’in davulcusu Patrick Galante grubuyla yollarını ayırdığını duyurdu.


12 Ekim'de, altı yıldır grubun davulcusu olan Patrick, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ice Nine Kills ile sahne almak inanılmaz bir deneyimdi ve INK’deki kardeşlerime son 6 yılda bana olan güvenleri ve inançları için teşekkür ederim. Bununla birlikte, Ice Nine Kills'ten ayrılma kararı aldım. Başka yaratıcı ve müzikal projelerin peşinde koşacağım."


"Çabalarımı desteklemeye devam ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Hayatımın ve kariyerimin bir sonraki bölümünü dört gözle bekliyorum, o yüzden gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun, yakında daha fazlası gelecek."


Patrick, paylaşımının altına şu notu düştü: "Bu, müzikten ayrılmam değil. Bu, sahneden emekli olmam değil. Bu sadece bir bölümün sonu ve hikayemin geri kalanını keşfetmeye hazırım. Mutluyum, sağlıklıyım ve tüm desteğiniz için minnettarım."


Instagram'daki açıklamaya yanıt olarak INK'nin resmi hesabı, "Seni seviyoruz Patrick" yorumunu yaparken, grubun solisti Spencer Charnas da "Seni özleyeceğiz dostum" dedi.

0 yorum

Comments


bottom of page