top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

Linkin Park Yeni Kadro, Yeni Albüm, Yeni Tur Duyurdu!


Linkin Park 2024

Geri sayımlardan sonra bekleyiş sona erdi. Linkin Park bir canlı yayınla yeni kadrosunu, yeni albümü ve yeni turunu duyurdu. Çok fazla spekülasyondan sonra, sevilen nu-metaller, 2017'de Chester Bennington'ın yıkıcı ölümünün ardından bir sonraki bölümlerini başlatmak için orijinal üyeler Mike Shinoda, Brad Delson, Dave Phoenix Farrell ve Joe Hahn'ın yanı sıra yeni yardımcı vokalist Emily Armstrong ve davulcu Colin Brittain'den oluşan yepyeni bir kadroyu tanıttılar.


Mike: "Emily ve Colin ile ne kadar çok çalışırsak, birinci sınıf yeteneklerinden, şirketlerinden ve yarattığımız şeylerden o kadar çok keyif aldık." diye heyecanlandırıyor. "Bu yeni ürün yelpazesi ve birlikte yaptığımız canlı ve enerjik yeni müzikle gerçekten güçlenmiş hissediyoruz. Bilindiğimiz sonik temas noktalarını bir araya getiriyoruz ve hala yenilerini keşfediyoruz."

Bu yeni müzikten bahsetmişken, Linkin Park yeni single The Emptiness Machine'i (Emily'nin vokal yeteneklerini duyabileceğiniz) LA'de canlı olarak seslendirdi ve ayrıca şarkının yakında yayınlanacak sekizinci albümleri From Zero'dan alındığını ve 15 Kasım'da Warner aracılığıyla çıktığını açıkladılar.


Şarkıyı şimdi aşağıdan dinleyin;




Parça Listesi;


From Zero (Intro)


The Emptiness Machine


Cut The Bridge


Heavy Is The Crown


Over Each Other


Casualty


Overflow


Two Faced


Stained


IGYEIH


Good Things Go

0 yorum

Σχόλια


bottom of page