top of page
Yazarın fotoğrafıOrhan Dinçşahin

Paramore Tarihin En Çok Dinlenenleri Arasında Yerini Aldı

Güncelleme tarihi: 27 Ağu


2023 senesinde This Is Why albümünüyle dinleyicilerinin uzun bekleyişini kıran ve şu anda da hem eski parçalarını, hem de son albümlerinden parçalarını çaldıkları bir turu devam ettirmekte olan Amerikalı rock grubu Paramore, geçtiğimiz günlerde, Spotify'da en çok dinlenmesi olan rock grupları listesinde U2'yu geçerek 20. sırada yerini aldı.


Chart Masters tarafından düzenlenen listede, Paramore'un 7.8 milyar dinlenmesi bulunmakta. Hemen yukarısında yer alan The Killers'ın 8.05 milyar dinlenmesi bulunmakla beraber, listenin en tepesindeki üçlü sırasıyla Queen (23.15 milyar), Arctic Monkeys (19.89 milyar) ve The Beatles (19.87 milyar) oldu. Listenin ilk 20'sinde bunlar haricinde Elton John, Nirvana, Creedence Clearwater Revival gibi efsane ekipler yer almakta. Paramore'un en yakın takipçileri ise yakın zamanda Paramore tarafından geçilen U2 (7.43 milyar), Maneskin (7.23 milyar), Oasis (7.06 milyar) ve My Chemical Romance (7.01 milyar) oldu.



Spotify'da en çok dinlenen sanatçılar listesine bu linkten ulaşabilir, farklı müzik tarzlarında da merak ettiğiniz dinlenme sayılarını yine aynı sayfadan görüntüleyebilirsiniz: https://chartmasters.org/most-streamed-artists-ever-on-spotify/


Paramore'un This Is Why isimli son albümüne, henüz dinlemediyseniz ve dinlemek isterseniz aşağıdan ulaşabilirsiniz:





0 yorum

Comments


bottom of page