top of page
  • Yazarın fotoğrafıBeyza Türedi ✪

Primal Fear Yeni Gitaristini Duyurdu


Primal Fear, gruptaki ayrılıkların ardından grubu yeniden oluşturmaya başladı. Gitaristler Alex Beyrodt ve Tom Naumann, davulcu Michael Ehré ve basçı Alex Jansen, grup içindeki iç kararları gerekçe göstererek 23 Ağustos'ta ayrıldıklarını duyurdular ve sadece vokalist Ralf Scheepers ve basçı/grup yapımcısı Mat Sinner'ı bıraktı.


Grup, gitarist Thalìa Bellazecca'nın gruba (Angus McSix , eski Frozen Crown) dahil olduğunu duyurdu.

""İtalya'daki son konserimden sonra Thalia'yı şahsen tanıdım ve ne kadar harika bir insan olduğunu fark ettim... Beni tanıyan herkes kişisel temasın ve sempatinin benim için çok önemli olduğunu bilir. Bu yüzden onun müzik projelerini ve yeteneklerini okudum ve inanılmaz yeteneği karşısında büyülendim! Onunla stüdyoda ve tabii ki yakında canlı olarak çalışmak için sabırsızlanıyorum!"

Bellazecca şunları ekledi: "Heavy ve power metal sahnesinin bu devleriyle çalma fırsatına sahip olduğum için çok heyecanlıyım. Bu muhteşem müzisyenlerle sahneyi paylaşmaktan ve bu inanılmaz ve tarihi grupla yeni bir yolculuğa başlamaktan büyük onur duyuyorum! Hepinizle çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum!"


Bu haftanın başlarında Primal Fear gruptaki rolü büyük ölçüde son on yılda stüdyoda olan Magnus Karlsson'un canlı gitarist olarak geri döneceğini de doğruladı. Karlsson’un dönüşü sosyal medya gönderisiyle de duyurdu.

0 yorum

Comments


bottom of page