top of page
Yazarın fotoğrafıOrhan Dinçşahin

Rivers of Nihil, Çıkış EP'lerini Yeniden Yayınlıyor


Amerikalı Progresif/Teknik Death Metal grubu Rivers of Nihil, çıkış EP'leri Hierarchy'i, 8 Aralık'ta Metal Blade Records etiketiyle yeniden yayınlamaya hazırlanıyor. Mix ve mastering süreçleri yeniden yapılan albümün, yeni yayınlanacak halinde de mühendis olarak, orijinal halinin prodüktörü Carson Slovak görev alacak.


Hierarchy EP'si ilk olarak 2010'da bağımsız olarak yayınlanmıştı.


"2010 yılında, yağmurlu bir sonbahar gününde bir grup provasından sonra şarkıları MySpace sayfamıza yüklemiştik. Bunun sonucu da Reading, PA yerel sahnemizde bir kıvılcım yaratmamız ve 19-23 yaşındaki hallerimizin hayal dahi edemeyeceği bir maceraya atılmamız oldu."



Rivers of Nihil'in güncel kadrosu bas gitar ve lead vokalde Adam Biggs, gitar ve vokalde Andy Thomas, gitar ve klavyede Brody Uttley ve davul ve vokalde Jared Klein'dan oluşmakta. Rivers of Nihil, bu kadroyla beşinci uzunçalar albümlerinin kayıt, mix ve mastering sürecini tamamladı. 2025'te yayınlanması planlanan albüm, daha önce yayınlanmış iki tekli - "The Sub-Orbital Blues" ve "Criminals" - ile birlikte sekiz adet daha önce yayınlanmamış şarkıdan oluşmakta. Albüm yayınlanmadan önce de 2025 yılında, albümden yeni bir teklinin dinleyicilerle buluşturulacağı duyuruldu.


Rivers of Nihil'in son uzunçaları The Work'ü aşağıdan dinleyebilirsiniz:





0 yorum

Comments


bottom of page