top of page
  • Yazarın fotoğrafıAlp Doğancan ✪✪✪

Slipknot'tan Corey Taylor, Büyük Kavgalarından Üçünü Hot Ones Versus'ta Sıraladı!


"Hot Ones Versus"un yeni bir bölümünde, Slipknot'tan Corey Taylor, en büyük kavgalarından üçünü en iyiden en kötüye doğru sıraladı. First We Feast video kanalı dizisi "Hot Ones"ın popüler yan ürünü, CMFT'yi grup arkadaşı Shawn "Clown" Crahan'a karşı karşıya getirdi. İkili, zor soruların üstesinden gelmekle görevlendirilen zorluklarla uğraşır. Bununla birlikte, bu göz korkutucu cevaplar atlanabilir ancak yarışmacı ceza olarak ultra baharatlı bir "ölüm kanadı" yemesi karşılığında...


Corey Taylor, ilk sıraya Limp Bizkit'i koyuyor ve açıklıyor. "En üste Limp Bizkit'i koyardım çünkü yaratıcı olarak o grupta gösterilen ve araştırılan pek çok faktör var. Benim sorunlarım gerçekten Limp Bizkitl ile bile değildi, Fred [Durst] ileydi. Grupla ilgili değildi sadece Fred'in o sırada temsil ettiği şeyle, söylenen şeyler ve grupta aslında hakkımızda bir şeyler söyleyen insanlarla ilgiliydi."


Clown, "herkesin" kariyerlerinin başlarında Slipknot hakkında bir şeyler söylediğini hatırlıyor. Tabii ki, olumsuz şeyleri kastediyor. Durst'un Slipknot hayranlarını "bir grup şişman, çirkin çocuk" olarak adlandırdığı söyleniyordu. Taylor, aynı çocukların çoğunun da muhtemelen Bizkit hayranları olduğunu söyleyerek yanıt vermişti.


Corey Taylor, ikinci sıraya Machine Gun Kelly'i koyarak devam etti. "MGK'yı ortasına koyardım, önce ona saygım vardı ve müziğini sevdim. Onun ve Travis'in [Barker] beni davet ettiği bir şarkı yüzünden çattık.


Corey Taylor, üçüncü sıraya Nickelback'i koyarak açıkladı. 2017'de Nickelback'in solisti Chad Kroeger kırılma noktasına ulaştı ve Taylor, Stone Sour ve Slipknot'a saldırdı. Stone Sour'u "Nickelback lite" olarak nitelendirdi.

"Nickelback'i son sıraya koyacağım." diye açıklıyor Taylor, "Çünkü dürüst olmak gerekirse, onlar sadece bir müzikal yankı. Aynı şey." Yine de şarkıcı, Nickelback'in şarkılarından en az birini sevdiğini itiraf etti! "Onlardan hoşlandığım bazı şeyler var. 'How You Remind Me'nin gerçekten iyi bir şarkı olduğunu düşündüm."




0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page