top of page
Ekin Kılınç

Sully Erna: Artık Yeni Godsmack Şarkıları Olmayacak

Detroit'in WRIF radyo istasyonundan Meltdown ile yaptığı yeni bir röportajda Sully Erna, Godsmack'in grubun son albümü “Lighting Up The Sky ”ın muhtemelen bir son olacağı yönündeki duyurusu hakkında konuştu. Kendisine ve grup arkadaşlarına yeni bir müzik üzerinde çalışıp çalışmadıkları sorulan Sully şunları söyledi: “Hayır. Artık yeni bir Godsmack üretimi, olmayacak... Yani, geleceği asla tahmin edemezsiniz, ancak alınan karar şuydu ki, şimdi dışarı çıkacağız ve son 30 yılda yarattığımız müzik kataloğunu onurlandırmaya başlayacağız ve sadece en iyi hit anlarının tadını çıkaracağız.”


Meltdown pek çok sanatçının “albüm olayından uzaklaştığını” ve single yayınlamaya odaklandığını belirttiğinde Erna şöyle dedi: “Yani, bugünlerde yapılacak en akıllıca şey bu gibi görünüyor. Artık kimse tam albüm satın almıyor. Ve en sevdikleri şarkılardan oluşan çalma listeleri yapıyorlar. Bu yüzden bugün için uygun görünüyor. Ama yine de, hala içinde büyümekten keyif aldığımız dünyadayken, yani uzun metrajlı albümler yaparken, sanat eserlerine ve şarkı sözlerine sahipken ve hayranlarınıza yarattığınız bu eser aracılığıyla bütün bir deneyim yaşatırken, bir tür dip yapmamız çok olası. Ve ben artık bir buçuk yılımı, zamanımı, emeğimi, kanımı, terimi ve gözyaşımı bir sanat eserine harcayıp birilerinin onu parçalara ayırmasını, birkaç single alıp yoluna devam etmesini istemiyorum.. Bir de şu anda çok fazla single'ımız olduğu gerçeği var. Bu da hepsini bir gecede bile çalamayacağımız anlamına geliyor, çünkü genellikle bir gecede ortalama 15 şarkı çalıyoruz. Bu yüzden bizim için müziği ve kataloğu onurlandırmanın ve hayranlara duymak istediklerini vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum.”



Sully, bir Godsmack canlı seti için seçebileceği bu kadar çok hit şarkı olmasından “şikayetçi olmadığını” söyledi. “Çok minnettarım,” diye açıkladı. “Yani bu bir şikâyet değil. Bu sadece gerçek. Aerosmith ya da Metallica gibi favori gruplarımı izlemeye gittiğimde, gerçekten yeni albümlerini dinlemek istiyor muyum? Muhtemelen hayır. Ben 'Dream On', 'Same Old Song And Dance' ve 'Walk This Way'i dinlemek istiyorum ve eğer oradan ayrılırken bu şarkıları çalmazlarsa çok kızarım. Dolayısıyla hayran kitlemiz için bunu onurlandırmamız gereken bir seviyedeyiz diye düşünüyorum.”





0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentare


bottom of page