top of page
  • Yazarın fotoğrafıAleyna Tuncer

System Of A Down Grubunun Davulcusu John Dolmayan, Yeni Çizgi Roman Serisi "Dead Samurai"yi Duyurdu!

System Of A Down grubunun davulcusu John Dolmayan, yeni çıkacak çizgi roman serisi "Dead Samurai"yi duyurdu. Dolmayan, serinin Ekim ayının ortasında yayınlanacağını Instagram paylaşımında duyurdu ancak renkler tam ayarlanmadığından dolayı henüz yalnızca siyah beyaz formatta görülen bir fotoğrafını paylaştı.




"Dead Samurai" okuyucuya ne anlatıyor?


18. yüzyıl Japonya'sında, toplumda bir zombi salgını yaşanır. Bu salgında insanlar zihinsel anlamda ve ahlaken yamyam canavarlara dönüşmektedir. Shunzi ismindeki yarı Japon samuray, klanını ve ailesini dışarıdaki tehlikelere karşı koruyamamıştır. Bunun acısıyla bir ritüel yapmaya karar verir. Ritüel kararından hemen sonra ailesindeki en küçük kız çocuğunun hala yaşadığını öğrenmektedir. Tüm umudunu kaybettiği anda karşısına çıkan çocuk sayesinde, artık bir amacı vardır: Çocuğu, güvenli bir yerde yaşatmak.


System Of A Down grubuyla kendini kısıtlamayan John Dolmayan, yaptığı müziğin yanı sıra çizgi roman sanatıyla uzun süredir uğraşıyor. Çizgi roman yazma süreci ile müzik üretme sürecini birbirine benzetiyor. Nihayetinde her iki alan da ona yaratıcı bir çıkış noktası sağlıyor. Kendi yaşantısından izler de ekleyerek, yazdığı karakterlere yeni dünyalar sunuyor.

0 yorum

Comments


bottom of page