top of page
  • Yazarın fotoğrafıBeyza Türedi ✪

The Cure 2008'den Beri İlk Yeni Şarkılarını Yayımlamaya Hazırlanıyor


The Cure, 2008'deki 4:13 Dream'den bu yana ilk yeni şarkılarını içeren Novembre: Live in France 2022'yi duyurdu.


"And Nothing Is Forever" ve "I Can Never Say Goodbye" bir süredir Cure'un konser set listelerinin bir parçasıydı ancak daha önce yayınlanmamıştı. Sadece 5.000 adet tek tek numaralandırılmış kopya olacak ve ilk 100 single Robert Smith tarafından imzalanacak.


Novembre, Live in France 2022 başka bazı ilkleri de işaret ediyor: Bu bir yardım projesi ve çevre dostu vinil üzerinde yayınlanacak. Tüm karlar Brian Eno'nun iklim değişikliğine odaklanan yardım kuruluşu Earth Percent'e gidecek. Single, geleneksel vinil işlemlerinden tahmini %80 ila %90 daha az elektrik kullanan özel bir presleme makinesine sahip Naked Record Club aracılığıyla üretilecek.

Tekli 1 Ekim'de çıkıyor. Ön siparişler Cuma günü 09:00 ET'de Naked Record Club'ın web sitesi üzerinden başlıyor. İmzasız teklilerin fiyatı yaklaşık 27 dolar. Smith'in imzalı sınırlı sayıdaki kopyaları Cure'un resmi mağazasından yaklaşık 277 dolara satın alınabiliyor.


"Cure ve Naked Record Club'a -ikisi de gerçek yenilikçiler- Cure'un Novembre: Live In France 2022 albümünün yayınlanmasıyla hayati iklim projelerine verdikleri cömert destek için teşekkür etmek istiyorum," dedi Eno resmi bir açıklamada. "Bu, müzik topluluğunun daha iyi bir dünya inşa etmek için nasıl birlikte çalışabileceğinin güçlü bir örneği."


Naked Record Club ayrıca hem teklileri hem de ambalajlarını oluşturmak için yüksek oranda geri dönüştürülebilir plastikler kullanıyor. Grup, bu projenin "Robert Smith'in dikkatine Cure hayran kitlesi üyeleri aracılığıyla getirildiğini" söyledi.


"And Nothing Is Forever" 8 Kasım 2022'de Montpellier'deki Sud de France Arena'da kaydedildi; "I Can Never Say Goodbye" ise 13 Kasım'da Toulouse'daki Le Zenith'te gerçekleşen bir konserden.



0 yorum

Comments


bottom of page