top of page
  • Yazarın fotoğrafıOrhun Kaan Kahraman

The Cure'dan Sürpriz Hamle! Siyah Zarfların İçinden Ne Çıktı?



Geçtiğimiz Pazartesi The Cure web sitelerini temizleyerek sadece grubun yeni logosunu ve posta listelerine kayıt olma seçeneğini bıraktı. Ayrıca sosyal medya profillerindeki resimleri de yeni logoyla değiştirdi. Posta listesine kayıt olan hayranlar, gruptan gelen gizemli siyah bir kartpostalın görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Dağınık harflerle, kartpostalda "Songs for a Lost World" yazıyor ve altında 1, 11 ve 24 rakamları yer alıyordu. Yani anlaşılacağı üzere Robert Smith ve saz arkadaşları albümü bu şekilde şifreli bir şekilde duyuruyordu: 1 Kasım 2024


Bilindiği üzere grup 2008'deki 4:13 Dream albümünden bu yana yeni bir albüm çıkarmadı. Robert Smith ve grup Songs for a Lost World'ü birkaç yıldır ima ediyor, Smith 2021'de iki yeni albüm üzerinde çalıştığını söylemişti ve bir yıl sonra albümün ismini açıklamıştı. Smith'in 2022'nin sonlarında Songs of a Lost World'ü çıkarmayı planladığı bildiriliyordu ancak bu gerçekleşmedi ki o zamandan beri grup "Show for a Lost World" turnesine çıktı ve yaklaşık 15 yıl aradan sonra ilk yeni şarkılarını bu turnede tanıttı.


The Cure, kısa süre önce yeni şarkıları "And Nothing Is Forever" ve "I Can Never Say Goodbye"ın canlı kayıtlarından oluşan bir single'ı duyurdu. Grup henüz Songs for a Lost World ile ilgili resmi bir açıklama, şarkı listesi veya yaklaşan turne tarihlerini paylaşmadı. 2022-2023 turneleri boyunca "And Nothing Is Forever", "I Can Never Say Goodbye", "Alone" ve "Endsong" şarkılarını tanıttılar.









0 yorum

Comentarios


bottom of page