top of page
  • Yazarın fotoğrafıAyça Beyazsac

Three Days Grace, Eski Vokalisti Adam Gontier'den Mesaj Var !



Three Days Grace, Eski Vokalistleri Adam Gontier ile Ne Planlıyor?

Rock dünyasının en köklü gruplarından Three Days Grace, son paylaştıkları teaser videosu ile hayranlarını şaşkına çevirdi. Videoda, grubun şu anki vokalisti Matt Walst ile eski vokalist Adam Gontier yer alıyor. Gontier, Matt'e bıraktığı sesli mesajda şu sözleri dile getiriyor: "Hey Matt, ben Adam... Birkaç dakika gecikeceğim ama yakında stüdyoda olacağım, herkese haber verebilirsen sevinirim. Tamam, görüşürüz."


Peki Three Days Grace Ne Planlıyor?

Bu teaser, birçok olasılığı akla getiriyor. Hem Walst hem de Gontier'in aynı kayıtta yer alması, ikisinin de grup içinde aynı pozisyonda yer almış olmasından dolayı dikkat çekici. Gontier’in stüdyoya gitmesinden bahsetmesi, yeni müzik çalışmalarının yolda olduğuna dair güçlü bir işaret veriyor ancak bu yenilik, Walst ve Gontier’in birlikte yer aldığı bir şarkı mı olacak? Gontier’in gruba dönüşünü mü işaret ediyor yoksa sadece bir konuk performansı mı söz konusu?


Teaser’ın sonunda dikkat çeken bir diğer önemli detay ise "2X" logosu. Gontier’in vokal olduğu dönemde yayınlanan One-X albümünün başarısı göz önüne alındığında, bu yeni teaser, belki de grubun en başarılı albümüne bir geri dönüş mü vaat ediyor bilinmiyor ancak 2006 yılında çıkan albümün henüz yıldönümü kutlaması için erken.

"2X" ifadesi, her iki vokalistin de işin içinde olabileceğine ya da Gontier’in gruptaki ikinci dönemine işaret ediyor olabilir. Olasılıklar hala belirsiz ancak kesin olan bir şey var: Three Days Grace, müzik dünyasında yine büyük bir heyecan dalgası yaratıyor.




0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page